Σελίδες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Κολυμπάδη







 Αθήνα 5 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Γενικό  Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Κολυμπάδη

          Έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία για τις εκδηλώσεις Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.
          Στη μοναδική αυτή Παγκόσμια εκδήλωση πολιτισμού, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών θα διοργανώσει το 2ο Διεθνές Συμπόσιο ΙΡΑ από 9 έως 13/3/2020.
          Με σκοπό την ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα κ. Εμμανουήλ Κολυμπάδη όπου ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος κ. Ιωάννης Καραπατάκης είχε την ευκαιρία να του γνωρίσει το πολυδιάστατο έργο των εθελοντών αστυνομικών της ΙΡΑ και να τον ενημερώσει τόσο για το 2ο Διεθνές Συμπόσιο ΙΡΑ όπου θα συμμετάσχουν αστυνομικοί απ’ όλο τον κόσμο, όσο και για την παρουσίαση του ημερολογίου μας που είναι αφιερωμένο φέτος στην Ολυμπιακή Εκεχειρία και την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.
          Ο κ. Κολυμπάδης συνεχάρη τον Πρόεδρο για τις επιτυχίες του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ και τις σημαντικές δράσεις προβολής του Ολυμπιακού Κινήματος Διεθνώς, δήλωσε δε συμπαραστάτης στο έργο μας.
          Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα όπου ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για την στήριξή του στις δράσεις μας, του παρέδωσε το ημερολόγιο και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών.  
ypografes neo

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...