Σελίδες

ΔΡΑΣΕΙΣ-ΝΕΑ Β ΕΞΑΜΗΝΟ 2017

02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017


Στον υπέροχο χώρο των κατασκηνώσεων των παιδικών εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Αττικής συναντήθηκαν με αφορμή την έναρξη της Γ κατασκηνωτικής περιόδου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ.Ζαρχανης Γιώργος,ο Γ Αντιπρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Τ.Δ.Ιωαννίνωνκ.Παργινός Χρήστος,και ο Ταμίας της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων κ.Μιχάλης Μάστορας.
Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικές με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.
Ηταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ φίλων,και μια πολύ όμορφη συνύπαρξη σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017Ο Ά Αντιπρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Τ.Δ.Ιωαννίνων,κ. Χρήστου Αθανάσιος, με αφορμή την επίσκεψη του στην πόλη του Λονδίνου,χτες 09-08-2017, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Πρόεδρο και μέλη της I.P.A.London region.
Είχαν τη ευκαιρία να συζητήσουν επί μακρόν για θέματα που αφορούν την I.P.A., καθώς και για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία μεταξύ των τοπικών,σε ένα πολύ φιλικό κλίμα.
Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την τοπική μας Διοίκηση καθώς καταδεικνύει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του να είναι κάποιος μέλος της οικογένειας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Άλλωστε​ αυτό που επιδιώκει η Δ.Ε.Α είναι: 
Η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης, μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους σε Εθνική και Παγκόσμια κλίμακα, έχουσα ως έμβλημα τη φράση «SERVO PER AMIKECO» που στην Εσπεράντο σημαίνει «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

Και όπως αναφέρεται στο αγγλικό site:
YOU can have contacts and network across the world.ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Συνοψισμός δράσεων Σεπτεμβρίου 2017.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης των μελών της τοπικής μας  διοίκησης ενόψει εκδηλώσεων Δ.Ε.Θ. πραγματοποιήθηκαν τα παρακάτω:


Στις 7-9-2017  έγιναν στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών.
Την τοπική μας διοίκηση εκπροσώπησε ο Γ Αντιπρόεδρος κ.Παργινός Χρήστος.                                                                      http://www.ipamakedonia.gr/ipa-menu/ellada-menu/nea-kai-draseis-topikon-ipa/item/1501-h-i-p-a-thessalonikis-katethese-stefani-sta-apokalypitria-tou-mnimeiou-pesonton-astynomikon      

Στις 8-9-2017 ο Α Αντιπρόεδρος κ.Χρήστου Αθανάσιος και ο Γ Αντιπρόεδρος κ.Παργινός Χρήστος επισκέφτηκαν τα γραφεία της τοπικής διοίκησης Θεσσαλονίκης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν εποικοδομητικές απόψεις για θέματα που αφορούν τη Δ.Ε.Α.                       I.P.A.Τ.Δ.Τρικάλων-Ευχές και δώρα στους συναδέλφους για το 2019

Για 3η συνεχή χρονιά την 31-12-2018 και περί ώρα 22:30΄, τα μέλη του Δ.Σ. της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρι...