Σελίδες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Συνδιοργανωτής του 2ου Διεθνούς Συμποσίου ΙΡΑ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος










Συνδιοργανωτής του 2ου Διεθνούς Συμποσίου ΙΡΑ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Στις 30-1-2020 αντιπροσωπεία του του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη προκειμένου να τον ενημερώσει για το 2ο Διεθνές Συμπόσιο ΙΡΑ το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας 9 με 13 Μαρτίου 2020 στην Αρχαία Ολυμπία, με συμμετοχές ξένων αποστολών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και ο κ. Φαρμάκης δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής του έργου μας. Μας συνεχάρη για τις σημαντικές δράσεις του Ελληνικού Τμήματος και αποδέχθηκε την πρότασή μας να είναι η Περιφέρεια συνδιοργανωτής του Συμποσίου.
Την αντιπροσωπεία του ΕΤ αποτελούσαν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καραπατάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Μαρούντας και ο αρμόδιος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, κ. Σπύρος Φώτογλου, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας, κ. Αναστάσιο Νικολάου και τον αρμόδιο Δημοσίων Σχέσεων της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας κ. Δήμο Ταμπακέλη. 
Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και ο Περιφερειάρχης παρέλαβε μεταξύ άλλων το ετήσιο ημερολόγιο του ΕΤ το οποίο είναι αφιερωμένο στην Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας και την Ολυμπιακή Εκεχειρία.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να ενημερώσει για τον ίδιο λόγο την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Έγινε εγκαρδίως δεκτή από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη,
 
τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο, 
τον Διευθυντή της Ασφάλειας Πατρών Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ανδρέα Τσαμπικούνη
 και τον Αστυν. Διευθυντή κ. Γεώργιο Σωτηρόπουλο.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ο Ταξίαρχος και οι Διευθυντές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, συνεχάρησαν την αντιπροσωπεία για το εθελοντικό έργο των Ελλήνων Αστυνομικών και  παρέλαβαν από την αντιπροσωπεία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών αναμνηστικά, καθώς και το ετήσιο ημερολόγιο του Ελληνικού Τμήματος. 
ypografes neo
                                        

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...