Σελίδες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ι.Ρ.Α.Τ.Δ.Θεσσαλονίκης-Κοπή πίτας της ομάδας μπάσκετ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

θεσσαλονίκη 07-02-2020.
Με μία σεμνή τελετή, πλην όμως ζεστή και πάνω απ όλα οικογενειακή στιγμή, πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της 06-02-2020, σε μεζεδοπωλείο της πόλης μας, η κοπή πίτας της ομάδας μπάσκετ της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης.
Το τυχερό φλουρί, ήταν στο κομμάτι του ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας, ενώ οι τυχεροί των αγωνιστικών τμημάτων, ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ Κώστας (ανδρικό) και ΚΑΝΕΛΛΗΣ Χαράλαμπος (παιδικό), παρέλαβαν τα δώρα τους (επίχρυση εικόνα και ακουστικά hendphonce,αντίστοιχα) από τον Πρόεδρο της Ένωσης μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο.
Κατά την διάρκεια της βραδιάς, τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (και επί θητείες πρόεδρος ΙΡΑ Τ.Δ. Θεσσαλονίκης) κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, για την σπουδαία προσφορά του και τη συνεχή στήριξη του, στην ομάδα μπάσκετ. Ο Γ.Γ. και κόουτς της ομάδας μας ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής του απένειμε αναμνηστική πλακέτα και ο Αρχηγός του ανδρικού τμήματος, του παρέδωσε το δώρο, που του επιφύλασσε όλη η μεγάλη οικογένεια μπάσκετ της ένωσης μας.
Ιδιαίτερη στιγμή στην χθεσινή τελετή, ήταν η βράβευση της ομάδας μπάσκετ που τον Μάιο του 2018, κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ι.Ρ.Α. που έλαβε χώρα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Τους τιμητικούς επαίνους παρέδωσαν στους Αθλητές, Προπονητή και Γενικό Αρχηγό, οι κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γιώργος.
Οι βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε ,με κρασάκι, κέφι και χορό.
 
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ 
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...