Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Την 4η θέση κατέλαβε η Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεων Αστυνομικών στο 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Ιωαννιτών



Μετά και την 2η αγωνιστική (17/6) έληξε το 1ο εργασιακό ομαδικό πρωτάθλημα στα Ιωάννινα με συμμετοχή έξι (6) ομάδων.
Ένα πρωτάθλημα, που έγινε για 1η φορά, είχε επιτυχία και αποτελεί Πανελλήνια πρωτοτυπία. Διοργανώθηκε από το τμήμα Νεολαίας και Άθλησης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών
και αξίζουν  συγχαρητήρια στον  υπεύθυνο  κ. Ευάγγελο Παλατζίδη , για την υλοποίηση του εγχειρήματος, αλλά και γιατί είναι πάντα δίπλα σε όλες τις αθλητικές πρωτοβουλίες, που προβάλλουν το ευ αγωνίζεσθε, την άθληση και την επικοινωνία. 
Βέβαια και ο αθλητικός σύλλογος Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  παραχώρησε την αίθουσα προπονήσεων ,όπου διεξήχθησαν όλοι οι αγώνες. 
Ευχαριστίες στο Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων με τους εθελοντές του, αλλά και στους επίσημους διαιτητές κ. Κλάδο Δημήτριο  και Ανδριώτη Δημήτριο για τη συνδρομή τους στη διαιτησία, αλλά γενικότερα στη διαδικασία διεξαγωγής των αγώνων και τις 2 Κυριακές.
Αναλυτικά για τα αποτελέσματα των αγώνων.  
Πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι εκπαιδευτικοί, (Βασίλειος Σιχλιμίρης, Χρήστος Καρατζένης  και Μιχάλης Βασδέκης ), της Β/θμιας εκπαίδευσης πετυχαίνοντας 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Την 2η θέση κατέλαβαν επίσης εκπαιδευτικοί, ( Άγγελος Κοσμάς, Βασίλειος Αυδίκος, Δημήτριος Κρέκης και η Λένα Σοκορέλη), της Α/θμιας εκπαίδευσης πετυχαίνοντας 4 νίκες και 1 ήττα.
Την 3η θέση κέρδισαν οι Γιατροί , (Κώστας Χρήστου, Δημήτρης Πάνου, Λεωνίδας Δίσνιτσας, Αναστάσιος Σέρμπης και Χρήστος Στρούμπης),  με 3 νίκες και 2 οριακές ήττες με 4-3 από τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας.
Στην 4η θέση βρέθηκε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών,Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων,(Καρακατσάνης Παναγιώτης,Κίτσιος Βασίλειος,Παργινός Χρήστος)με 2 νίκες και 3 ήττες.
Την 5η και 6η θέση κατέλαβαν το ΚΕΘΕΑ και οι Έμποροι-Βιοτέχνες αντίστοιχα. Πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραίοι αγώνες και όλοι οι συμμετέχοντες ενθουσιασμένοι δήλωσαν  ότι θα πρέπει να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά.






Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...