Σελίδες

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΜΑ" ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΜΑ"
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ





Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και με διάρκεια από 29-9-2017 έως 8-10-1017 
"Έκθεση Φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα"
στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων.
Στα εγκαίνια της εκθέσεως  στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 και κατά τη διάρκεια αυτής παρευρέθησαν εκπρόσωποι της φυσικής ηγεσίας και πιο συγκεκριμένα,εκ μέρους του Γ.Α.Δ.Π.Η.,ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασιλείου Γεώργιος,εκ μέρους του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.Διαμάντης Δημήτριος,εκ μέρους της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου  ο Αστυνόμος κ.Διαμάντης Σπυρίδων,ο Διοικητής του Τ.Σ.Φ.Κόνιτσας κ.Κοντός Νικόλαος,εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων ο Ά Αντιπρόεδρος κ.Κωνσταντινίδης Ανέστης,ο ΄Β Αντιπρόεδρος κ. Βαγγελής Αλέξανδρος και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ.Μπίσας Κωνσταντίνος.
Από την πολιτική ηγεσία παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Καραμπίνας Ιωάννης και τίμησαν με την επίσκεψη τους ο π.Βουλευτής Ιωαννίνων φιλόλογος κ.Παντούλας Μιχαήλ ενώ από τις τοπικές αρχές ο Αντεισαγγελέας επί τιμή κ.Παπακωνσταντίνου Όθων και  ο Πρόεδρος ΕΔΕΣ Κ.Ντούσκος Δημήτριος
Εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης Θεσπρωτίας της Δ.Ε.Α.μας τίμησαν με την επίσκεψη τους ο Πρόεδρος κ. Χρήστου Δημήτριος, o Γεν.Γραμματέας κ.Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος και ο Ταμίας κ.Αθανασίου Παναγιώτης.
Επιπρόσθετα εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης Πρεβέζης της Δ.Ε.Α. μας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος κ.Κίτσιος Σοφοκλής.
Αξίζει να σημειωθεί πως την μουσική επένδυση της εκδήλωσης των εγκαινίων επιμελήθηκε ο συνάδελφος κ.Τσιάντας Ιωάννης  με τη συνοδεία του πιάνου.
Τέλος σύσσωμο στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ιωαννίνων της Δ.Ε.Α.
Ο Πρόεδρος κ. Κίτσιος Σπυρίδων που προλόγισε τη εκδήλωση τονίζοντας πως η Τ.Δ.Δ.Ε.Α. πιστή στις αξίες της Δ.Ε.Α. επιδιώκει να επηρεάσει θετικά με τη βοήθεια  τέτοιων εκδηλώσεων και της δημοσιότητας την  εικόνα της Αστυνομίας και τις σχέσεις Αστυνομίας -Πολίτη.
Παρών ο Γεν.Γραμματέας κ.Τριρώνης Νικόλαος ,ο Ά Αντιπρόεδρος κ.Χρήστου Αθανάσιος,ο ΄Γ  Αντιπρόεδρος κ.Παργινός Χρήστος,η Ταμίας κ.Ράπτη Όλγα και η αρμόδια δημοσίων σχέσεων κ.Κουματσιούλη Αγγελίνα.
Η μεγάλη επισκεψιμότητα και τα ευμενή σχόλια που απέσπασε η έκθεση από το κοινό και τον τύπο είναι το έναυσμα για να προγραμματιστεί  η επόμενη έκθεση!!!
SERVO PER AMIKECO











Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...