Σελίδες

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

3η Συνδιάσκεψη Χωρών Βαλκανικής και Αδριατικής-Διεθνής Ένωση Αστυνομικών-Ελληνικό Τμήμα3η Συνδιάσκεψη Χωρών Βαλκανικής και Αδριατικής
Διεθνής Ένωση Αστυνομικών-Ελληνικό Εθνικό ΤμήμαΠραγματοποιήθηκε στη Γή της Μακεδονίας στην πόλη της Βέροιας, από 13 έως 15 Οκτωβρίου 2017 από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών η 3η Συνδιάσκεψη των Εθνικών Τμημάτων Βαλκανικής και Αδριατικής.
Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14-10-2017 στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραμα Βέροιας, παρευρέθησαν εκπρόσωποι της  Φυσικής ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.Του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α,συνάδελφοι από άλλες Τοπικές Διοικήσεις και λοιποί τοπικοί φορείς.
Από την Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων παρευρέθηκε ο ΄Γ 
Αντιπρόεδρος κ.Παργινός Χρήστος.
 Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους 10 χωρών,και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων :
-η διοργάνωση των I.P.A.Games,
-η ανάθεση της επόμενης συνδιάσκεψης σε αιτούσα χώρα,
-ο συνδυασμός παράλληλης οργάνωσης Συνδιάσκεψης και σεμιναρίων Gimborn,
καθώς και
- ανασκόπηση του Παγκόσμιου Συνεδρίου.
 Τέλος συζητήθηκαν κοινές μελλοντικές δράσεις.
Θα πρέπει να επαινεθούν και οι παράλληλες δράσεις με κορυφαία αυτών την επίσκεψη στους Βασιλικούς τάφους των Αιγών,και την Παλαιά Μητρόπολη Βεροίας.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της Τ.Δ.Ημαθίας,για την επιτυχή ολοκλήρωση της Συνδιάσκεψης,και για την άψογη φιλοξενία τους.

SERVO PER AMIKECO

 Υπηρετώ δια της Φιλίας


Ι.Ρ.Α.Τ.Δ.Χαλκιδικής-Ενίσχυση πολύτεκνης οικογένειας

Πολύγυρος, 14 Νοεμβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών της Τοπ...