Σελίδες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ι.Ρ.Α.Τ.Δ.ΣΕΡΡΩΝ-ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ Τ.Δ Ι.Ρ.Α. ΣΕΡΡΩΝ- ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

 
 
International  Police  Association 
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΣΕΡΡΩΝ
Μη  κυβερνητική  Οργάνωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 36
Τ.Κ  62123 - Σέρρες
ΕΛΛΑΣ- GREECE
Tel.    :   +30 23210 90800
Fax    :   +30 23210 90928-90924


Σέρρες,   26 Σεπτεμβρίου 2019

          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά το χρονικό διάστημα 18-22 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μελών του Τοπικού Συνδέσμου ΙΡΑ Λευκωσίας στις Σέρρες, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης μεταξύ της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Σερρών και του Τοπικού Συνδέσμου Ι.Ρ.Α. Λευκωσίας. Κατά την παραμονή των φιλοξενουμένων μας, πραγματοποιήθηκαν εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών, στον Δήμαρχο Σερρών, στα γραφεία της Τοπικής μας Διοίκησης, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριο. Επίσης επισκεφθήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Αμφίπολης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Σερρών, το Σπήλαιο Αλιστράτης, την Κορμίστα Σερρών, το Κειμηλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, τα Οχυρά Ρούπελ, την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου και την Ιερά Μονή Κηρύκου και Ιουλίττης.

  Το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019, παρατέθηκε επίσημο γεύμα στο εστιατόριο ‘’ Ευ Ζην’’ της πόλης των Σερρών, όπου και έλαβε χώρα το πρώτο μέρος της αδελφοποίησης μεταξύ των δύο Τοπικών Διοικήσεων με την υπογραφή των πρωτοκόλλων. Στο επίσημο δείπνο μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Σερρών κ. ΜΙΚΡΟΣ Δημήτριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, οι Βουλευτές Νομού Σερρών κ. ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ Ελευθέριος και ΜΠΟΥΜΠΑΣ Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του 10ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχης κ. ΑΜΑΣΙΑΛΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης πάτερ Ανδρέας , ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Ελλάδος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Ελλάδος κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος ,  ο Πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας,ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Αστυνομικών Σερρών κ. ΜΑΡΑΓΚΟΤΙΔΗΣ Ιωάννης.

  Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, τελευταία ημέρα παραμονής των φιλοξενουμένων φίλων μας Κυπρίων στην Ελλάδα, επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε στην  Θεσσαλονίκη  και εν συνεχεία παρατέθηκε αποχαιρετιστήριο γεύμα σε ταβέρνα της πόλης παρουσία μελών της Τ.Δ. ΙΡΑ Θεσσαλονίκης.

  Η Τοπική Διοίκηση Σερρών ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά, τους:
Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών,  Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α. Ελλάδος, Δήμο Σερρών, Δήμαρχο Σερρών κ. ΧΡΥΣΑΦΗ Αλέξανδρο,  Π.Ε. Σερρών και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη,  Δήμο Νέας Ζίχνης,  Δήμαρχο Νέας Ζίχνης κ. ΜΠΟΖΗ Παντελεήμων,  Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης,  Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου,  Ηγουμένες και  μοναχές των Ιερών Μονών που επισκεφθήκαμε, Τ.Δ. ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, 10ο Σύνταγμα Πεζικού Σερρών, Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών και προσωπικό των Αρχαιολογικών Μουσείων, ταξιδιωτικό γραφείο ‘’ TZIVELIS TRAVEL’’ ,  εταιρία ECO ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, καθώς και τις Διευθύνσεις των καταστημάτων καφέ-μπαρ ‘’VOLTA’’, ταβέρνα ‘’Ντόρης και Νατάσα’’ στην Κορμίστα Σερρών και εστιατόριο ‘’ Ερωδιός’’ στον Λιθότοπο Σερρών.

                   Με εκτίμηση,
 Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης 
                    Ι.Ρ.Α. Σερρών

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...