Σελίδες

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ι.Ρ.Α.Τ.Δ.Θεσσαλονίκης-Εθελοντική Αιμοδοσία-Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 19-05-2020.

Η Τ.Δ. της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 16,17 και 18 Μαΐου στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσής φιαλών αίματος για το Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", το οποίο αντιμετωπίζει ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες.
Η συμμετοχή και η στήριξη όλων των εθελοντών αιμοδοτών (συναδέλφων, μελών, φίλων και της ομάδας μπάσκετ της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης), αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως ο εθελοντισμός και η έμπρακτη αλληλεγγύη στο κοινωνικό σύνολο, είναι από τις βασικές επιδιώξεις της Ένωσης μας.
Ιδιαίτερα δε για τον συγκεκριμένο σκοπό, το να είσαι αιμοδότης αλλάζει τις ζωές πολλών ανθρώπων. Κάθε δωρεά αίματος μπορεί να σώσει ή να βελτιώσει τις ζωές μέχρι και τριών ανηλίκων ή έξι παιδιών. Ελπίζουμε να συμβάλαμε, ώστε να γεμίσει με παιδικά χαμόγελα το Νοσοκομείο "Αγία Σοφία".
Να συγχαρούμε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για την πρωτοβουλία του να είμαστε παρόν στις ανιδιοτελής πράξης αγάπης και προσφοράς και να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης που προσήλθαν στη διαδικασία.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  - SERVO PER AMIKECO 
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ 
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...