Σελίδες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Ι.Ρ.Α.Τ.Δ.Ιωαννίνων-Βίντεο με δηλώσεις του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Ι.κ.Κίτσιου Κων/νου για τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών με αφορμή τη βράβευση συναδέλφου μας για πράξη αυτοθυσίας,μέλους της Τοπικής μας,κ.Τζίμα Ιωάννη

Βίντεο με δηλώσεις του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Ι. για τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών με αφορμή τη βράβευση συναδέλφου μας ,για πράξη αυτοθυσίας,μέλους της Τοπικής μας,κ.Τζίμα Ιωάννη.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια των Διασυλλογικών αγώνων κολύμβησης,12α Ποσειδώνια,πού πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας,τις ημέρες του Πάσχα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από περίπου δυο μήνες στην λίμνη Παμβώτιδα.
Αψηφώντας το κρύο και θέτοντας την ζωή του σε κίνδυνο,εν ώρα υπηρεσίας,μετά από κλήση που δέχθηκε από το 100,προκειμένου να μεταβεί σε σημείο της λίμνης Παμβώτιδας όπου είχε πέσει συνανθρωπός μας,βούτηξε στην λίμνη και κατόρθωσε να σώσει την ζωή νεαρής γυναίκας,μητέρας δύο παιδιών,από βέβαιο πνιγμό.
Στην τελετή,εκτός από το γεμάτο Π.Ε.Α.Κ.Ι,παρευρέθησαν κσι τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Κων/νος Κίτσιος,ο Διοικητής της Άμεση Δράσης Ιωαννίνων Αστ/μος Ά Γεωργίου Κων/νος και ο Αστ/κος Υπο/ντης Διαμάντης Δημήτριος.
 Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Κων/νος Κίτσιος,
υπερθεμάτισε  τις αρχές που πρεσβεύει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών.
Δείτε τις δηλώσεις πατώντας στον παρακατω σύνδεσμο :





Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...