Σελίδες

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Κοπή Βασιλόπιτας και βράβευση Αστυνομικών μελών της Τ.Δ.Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε στις 31-01-2020 σε μια κατάμεστη αίθουσα  η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της Τ.Δ. Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και της Ενώσεως Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.

Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας, της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου ,της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων ,των Πολιτικών Υπαλλήλων και πλήθος κόσμου.
Σύσσωμο επίσης το Δ.Σ. της Τοπικής διοίκησης Ιωαννίνων της Δ.Ε.Α.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο μέλος της Τοπικής μας κ.Λέκκο δημήτριο για την 1η θέση κατηγορίας του στον Ευρωπαικό αγώνα τριάθλου Half ΙRON MAN 70.3,Costa Navarino,για την συμμετοχή του στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Half ΙRON MAN.70.3,Nice,France  και για τις συνεχόμενες επιτυχίες του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Επίσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο μέλος της Τοπικής μας κ.Τζίμα Ιωάννη για την αυτοθυσία που επέδειξε σε συμβάν,σώζοντας από πνιγμό συνάθρωπό μας που βρισκόταν σε κίνδυνο, προβάλλοντας έτσι το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.
Τέλος απονεμήθηκε έπαινος στον Ιωάννη του Χρήστου Σέρρα για την διάκρισή του σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας.
                                                                
Ευχαριστούμε τον κ.Μπράτη Ιωαννη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
 SERVO PER AMIKECO
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                         ΚΙΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                              ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...