Σελίδες

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Ι.Ρ.Α.Τ.Δ.Χανίων-Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2019







Χανιά 23 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμύρισε η αίθουσα του παιδότοπου του πολυχώρου «Mega Place» στον Βλητέ Σούδας Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20/12/2019, και ώρα 18.00 η ετήσια καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή όπου δόθηκαν ατομικά δώρα για τα παιδιά του Αστυνομικού προσωπικού και των πολιτικών υπαλλήλων  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Η γιορτή συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, την Τοπική Διοίκηση Ν. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, ενώ τον συντονισμό είχε η Υπασπιστής της Δ.Α ΧΑΝΙΩΝ Κωνσταντίνα Παπαδάκη, η οποία, αφού καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της αστυνομικής παρέας, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και το 2020 να είναι ειρηνικό και ελπιδοφόρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης  Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο υπογράφων πρόεδρος προσωπικά , ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο Γεώργιο ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ καθώς και τον Αναπληρωτή Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων Αστυνομικό Διευθυντή ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ Γεώργιο ,για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην παραπάνω εκδήλωση και την παρουσία του δεύτερου  στην εκδήλωση. Σύντομους χαιρετισμούς με πολλές ευχές για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και το νέο έτος απηύθυναν όλοι οι εκπρόσωποι των συντελεστών της εκδήλωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών νιώθουμε ευτυχείς που αυτές τις εορταστικές ημέρες -ημέρες, κατ’ εξοχήν για τα παιδιά, μπορέσαμε να συνεισφέρουμε και φέτος σε αυτήν την πραγματικά σημαντική για τα παιδιά μας γιορτή, μεταφέροντας μήνυμα αγάπης στις οικογένειες των συναδέλφων.

H Διεθνή Ένωση Αστυνομικών έχει υποχρέωση να δείχνει το σωστό δρόμο, την ευαισθησία και να προάγει πάνω απ’ όλα, τις ανθρώπινες αξίες. Και ως προς αυτό, η Τοπική Διοίκηση Χανίων προσπαθεί πάντα να είναι συνεπής.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το νέο έτος 2020.

   ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο Πρόεδρος                                                                       Η  Γ. Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                                               Σοφία Λογαρίδου

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...