Σελίδες

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

I.P.A.Τ.Δ.Τρικάλων-Εκδρομή της Τοπικής


Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε εκδρομή στις 3/11/2019, με αρχικό προορισμό την Ιερά Μονή Οσίου Λουκά στο Δίστομο Βοιωτίας. Ξεναγηθήκαμε από τους μοναχούς της Μονής, στους χώρους του μοναστηριού το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της μεσοβυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής και περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.
Στην συνέχεια βρεθήκαμε στο μαρτυρικό Δίστομο και συγκεκριμένα στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού, όπου μας υποδέχτηκε η κ. Αμαλία ΠΑΠΑΪΩΆΝΝΟΥ επιστημονικός συνεργάτης του μουσείου, η οποία ανέλαβε την ξενάγηση μας.
Επόμενος σταθμός ήταν η Αράχοβα όπου υπήρξε ελεύθερος χρόνος και τελευταίος προορισμός ήταν το μουσείο και ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών.
Εκεί μας ανέμεναν ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φωκίδας κ Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ και ο Αν. Γραμματέας κ. Γεώργιος ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδρομής. Επίσης στην είσοδο του μουσείου μας περίμενε και η κ. Παγώνα ΚΟΛΟΜΒΟΤΣΟΥ Μουσειολόγος, Διπλ. Ξεναγός η οποία κατάφερε με την ξενάγηση της και στο χώρο του μουσείου και στον αρχαιολογικό χώρο να μας εντυπωσιάσει.
Τελειώνοντας έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και η αποστολή της Τοπικής μας αναχώρησε για το ταξίδι της επιστροφής στα Τρίκαλα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παραπάνω για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς επίσης και τα μέλη της Τοπικής μας οι οποίοι με τις οικογένειες τους, συμμετείχαν στην εκδρομή μας.
SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...