Σελίδες

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

I.P.A.ΤΔ Αθηνών Αττικής -Συνάντηση ΔΣ ΤΔ Αθηνών Αττικής ΔΕΑ με μέλη της ΙΡΑ Νορβηγίας





                                                                                          Αθήνα, 25/09/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μέσα σε ένα εγκάρδιο και συνάμα συναδελφικό κλίμα την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 μέλη της Tοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής και μέλη της IPA Region 9 Norway συναντήθηκαν και πέρασαν όμορφες στιγμές κάτω από τα φώτα της Ακρόπολης σε γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα. Η 16 μελής αντιπροσωπεία των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων μας από τη Νορβηγία κατά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Αθήνα, είχαν την επιθυμία να γνωριστούμε και να δειπνήσουμε μαζί, ανταλλάσσοντας αξέχαστες φιλικές στιγμές.
 Ο Πρόεδρος της ΤΔ Αθηνών Αττικής κ. Βλάσιος Βαλατσός μαζί με τα μέλη του ΔΣ  παρέθεσαν δείπνο στους φίλους της ΙΡΑ Νορβηγίας λίγο πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα τους. Ξεχωριστή και ιδιαίτερη στο δείπνο αυτό ήταν και η παρουσία του μέλους μας αλλά και Αρμόδιου Διεθνών Σχέσεων στο ΔΣ του Ελληνικού Τμήματος ΔΕΑ κ. Κυριάκου Κάρκαλη, ο οποίος με το αστείρευτο χιούμορ του έδωσε μια άλλη νότα στη βραδιά.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, δράσεις εκατέρωθεν των δυο χωρών και κοινές επιδιώξεις σε διεθνές και παγκόσμιο επίπεδο.
Στο τέλος της βραδιάς μέσα σε εναγκαλισμούς αντηλλάγησαν δώρα και αναμνηστικά και από τις δυο πλευρές και δόθηκε η υπόσχεση για συνάντηση στο άμεσο μέλλον.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος
Η Γενική Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...