Σελίδες

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ι.Ρ.Α.Τ.Δ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FIREGOAL 2019



Για μια ακόμη φορά και χάρη στις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούμε με τους συναδέλφους μας Πυροσβέστες της Δυτικής Θεσσαλίας, η ομάδα ποδοσφαίρου της τοπικής μας διοίκησης προσκλήθηκε και έλαβε μέρος στο τουρνουά  FIREGOAL, μια υπέροχη διοργάνωση ποδοσφαίρου για πυροσβεστικές υπηρεσίες, που διεξήχθη σε γήπεδα της Καρδίτσας και των Τρικάλων με συμμετοχή δώδεκα ομάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο.
       Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στον πρόωρα χαμένο Πυροσβέστη Γιώργο Τσιαμούρα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σε θέματα αθλητισμού και πρωτοστατούσε στη διοργάνωση εκδηλώσεων όπου συμμετείχαν ομάδες Σωμάτων Ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου 3-6 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέροντες αγώνες, με την ομάδα της Κύπρου τελικά να κατακτά το τρόπαιο νικώντας την ομάδα της Δυτ. Θεσσαλίας με 2-1 σε έναν συναρπαστικό τελικό. Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές, καθώς και η βράβευση στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Τσιαμούρα.
       Συγχαίρουμε τους διοργανωτές Πυροσβέστες Δυτ. Θεσσαλίας για την άψογη διοργάνωση και για την πρόσκληση να λάβουμε μέρος στο τουρνουά και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, με τους ποδοσφαιριστές τους να κινούνται σε αθλητικά πλαίσια.

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...