Σελίδες

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή Βασιλόπιτας και βράβευση διακριθέντος αθλητή μέλους της Τ.Δ.Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (φωτορεπορτάζ)





Πραγματοποιήθηκε σήμερα 01-02-2019 σε μια κατάμεστη αίθουσα  η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της Τ.Δ. Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και της Ενώσεως Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.
Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας, της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου ,της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων ,των Πολιτικών Υπαλλήλων και πλήθος κόσμου.
Σύσσωμο επίσης το Δ.Σ. της Τοπικής διοίκησης Ιωαννίνων της Δ.Ε.Α.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο μέλος της Τοπικής μας κ.Λέκκο δημήτριο για την διακρισή του στον Ευρωπαικό αγώνα τριάθλου Ι.Μ.70.3  και γιατις συνεχόμενες επιτυχίες του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Επίσης δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα στην κ.Ράπτη Όλγα για την πολύχρονη προσφορά της στα δρώμενα του ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης.
                                                                
Ευχαρισστούμε τον κ.Μπράτη Ιωαννη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
 SERVO PER AMIKECO






















Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...