Σελίδες

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

14η Φιλική συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

14η Φιλική συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών



Στην πόλη της Ναυπάκτου πραγματοποιήθηκε η 14η Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών. Η τοπική διοίκηση Αιτωλίας είχε την ευθύνη της διοργάνωσης που έλαβε χώρα από τις 30 Νοεμβρίου έως και την 2 Δεκεμβρίου.
Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Ναυπάκτου και να απολαύσουν την φιλοξενία της τοπικής διοίκησης Αιτωλίας.  Στις εργασίες που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου και ξεκίνησαν με χαιρετισμό του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος Ιωάννη Καραπατάκη,  παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο  Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κωνσταντίνος, καθώς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Α/Δ κ. Ιωάννης Νταλαχάνης .Κατά  την διάρκεια των εργασιών,εκ μέρους της Τοπικής μας παρουσιάστηκε πρόταση για την ηλεκτρονική έκδοση βιβλίου μαγειρικής σε μορφή PDF,από τον αντιπρόεδρο κ.Παργινό Χρήστο.
Ο πρόεδρος της Τοπικής διοίκησης Ιωαννίνων,κ.Κίτσιος Σπυρίδων, επίσης εισηγήθηκε για την βράβευση αθλητή της Τοπικής μας στο επερχόμενο Πανελλήνιο συνέδριο.
Πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση της 14ης Φιλικής Συνάντησης Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών.

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...