Σελίδες

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Κορυφαίος ο αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών με την υποστήριξη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ,στη διοργάνωση Almiraman 2018 στην απόσταση half ironman 70.3 triathlon





Την 1η θέση γενικής κατηγορίας και 1η θέση ηλικιακής κατηγορίας στον Πανελλήνιο και διεθνή αγώνα τριάθλου μεσαίας απόστασης half ironman 70.3 triathlon,στην διοργάνωση Almiraman 2018,που διεξήχθη στην παραλία της Κατερίνης,το Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Μαΐου 2018, κατέκτησε ο αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών,με την υποστήριξη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος,κ.Λέκκος Δημήτριος.

Πρώτος αγώνας για φέτος και ένα καλό τέστ ενόψει του αγώνα στην Πολωνία με στόχο την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2019 στην Νίκαια Γαλλίας.Κατέγραψε μάλιστα ρεκόρ διαδρομής και πέτυχε έναν από τους καλύτερους χρόνους που έχουν επιτευχθεί ποτέ από Έλληνα τριαθλητή στην συγκεκριμένη απόσταση.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι ο αθλητής πέραν της έμπρακτης στήριξης του 
Ελληνικού Εθνικού Τμήματος,συνάντησε την αμέριστη συμπαράσταση των μελών της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας οι οποίοι του στάθηκαν σε ότι χρειάστηκε πρεσβεύοντας στο έπακρο τις άξιες της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών,το "Υπηρετώ δια της φιλίας"και την ανάπτυξη των δεσμών φίλιας μεταξύ των μελών της Δ.Ε.Α.
Τέτοιες προσπάθειες σαν του αθλητή μας  καταφέρνουν να επηρεάσουν, θετικά με τη βοήθεια της δημοσιότητας την εικόνα της Αστυνομίας,κατι που άλλωστε επιδιώκει και η Διεθνής Ένωση  Αστυνομικών.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στην συνέχεια και πολλές ακόμα διακρίσεις στο μέλλον.
 Φωτογραφίες:







Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...