Σελίδες

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία,το Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,που διεξήχθη από 9 εως 13 Μαΐου 2018 στον Αγ.Νικόλαο Κρήτης.





  Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία,το Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών που διεξήχθη από 9 εως 13 Μαΐου 2018 στον Αγ.Νικόλαο Κρήτης.
Οι συμμετέχοντες  ένιωσαν την πεμπτουσία της μοναδικής Κρητικής φιλοξενίας ,κάτι που οφείλεται εν πολλοίς στον Πρόεδρο κ.Φραγκάκη Κωνσταντίνο και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου.
Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του συνέδριου και αφού απεύθυναν χαιρετισμούς  οι επίσημοι προσκεκλημένοι ,οι σύνεδροι και παρατηρητές του συνέδριου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εσπερίδα με θέμα :
 ¨Παράνομη οπλοχρησία – θύματα από μπαλωθιές . Έθιμο ή έγκλημα; ¨
Πέραν των πολύ σημαντικών τοποθετήσεων των ομιλούντων για το θέμα ,ιδιαίτερη χροιά είχε η τοποθέτηση του τραγουδοποιού κ. Βασίλη Σκουλά.
Την επομένη ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου ,και παρουσιάστηκε η Έκθεση πεπραγμένων του Ελληνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. στην εισήγηση του Πρόεδρου,κ.Καραπατάκη Ιωάννη.
Εγκρίθηκαν στην συνέχεια τα θέματα ημερησίας διάταξης και παρουσιάστηκε ο ισολογισμός και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για το έτος 2017.Κατόπιν παρουσιάστηκε  ο προϋπολογισμός του 2018,καθώς τα πρακτικά και οι εκθέσεις  των επιτροπών Διοικητικών ,Πολιτιστικών και Κοινωνικών Θεμάτων.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των Τοπικών Διοικήσεων ,με την Τοπική Διοίκηση Τρικάλων να αποσπά τα πρώτα βραβεία στις παραπάνω κατηγορίες θεμάτων.
Επαίνους και βραβεύσεις απόσπασαν επίσης οι Τοπικές Διοικήσεις Λασιθίου, Ηρακλείου ,Καρδίτσας, Πιερίας και Λάρισας.
Έπειτα, έγινε ενημέρωση  θεμάτων Γραμματείας ,και ακολουθήσανε προτάσεις Τοπικής για επιμέρους θέματα.
Πολύ σημαντική η θέσπιση εβδομάδας εθελοντικών δράσεων με κορύφωση αυτών τον Εορτασμό του Προστάτη του Ε.Τ. τη 29η Ιουνίου.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκε  η λειτουργία και οι ισολογισμοί των Ξενώνων της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Φλώρινας ,από τους υπεύθυνους των Ξενώνων.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ολοκλήρωση του νέου Ξενώνα στην πόλη των Χανίων καθώς και τη δημιουργία νέου ξενώνα στην Μαγνησία.
Θέματα Διεθνών Σχέσεων αναλύθηκαν στην συνέχεια της συζήτησης με ιδιαίτερη αναφορά στην επιτυχημένη 3η Συνδιάσκεψη μελών κρατών Ι.Ρ.Α. Βαλκανικής και Αδριατικής στη Βέροια.
Επίσης παρουσιάστηκε το πρακτικό Πολυτέκνων και η πολύ σημαντική ενίσχυση των σεισμόπληκτων Τ.Δ.Λέσβου. Συζητήθηκαν προτάσεις Τοπικών Διοικήσεων και Επιτροπής.
Έγινε αποτίμηση και παρουσίαση φιλικών συναντήσεων καθώς και προτάσεις για την διεξαγωγή επόμενων συναντήσεων και συνεδρίων.
Τέλος συζητήθηκαν θέματα εκτός ημερησίας διατάξεως.
Την Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ.Κίτσιος Σπυρίδων,ο ΄Γ Αντιπρόεδρος κ.Παργινός Χρήστος , η Ταμίας κ.Όλγα Ράπτη και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ.Κουματσιούλη Αγγελίνα.


http://www.ipa-gr.org/nea-td/item/1546-34o-p-s-deltio-typou-t-d-ioanninon


Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...