Σελίδες

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ,ΤΟΥ Κ.ΤΡΑΧΑΝΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ,ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ




ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ,ΤΟΥ Κ.ΤΡΑΧΑΝΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ,ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Την Τρίτη 13-2-2018,επισκέφτηκα την πόλη της Δράμας για επαγγελματικούς λογούς,συνοδευόμενος από τον συνάδελφο κ.Παργινό Χρήστο.
Στην Α.Δ.Δράμας συναντήσαμε τον Πρόεδρο της Τ.Δ.ΔΡΑΜΑΣ  κ.Σκάρλιο Μήνα ο όποιος και στάθηκε αρωγός από την πρώτη στιγμή σε κάποιες εκκρεμότητες που παρουσιαστήκαν και φρόντισε για την διεκπεραίωση τους.
Στην συνέχεια της ημέρας μας ξενάγησε στην πόλη της Δράμας ,και είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον  με τον ίδιο ,τον Ά Αντιπρόεδρο της Τ.Δ.Δράμας κ.Καλτσά Αθάνασιο,και τον Αρμόδιο Δημοσίων Σχέσεων κ.Ελευθεριάδη Παύλο,και να ανταλλάξουμε ενδιαφέρουσες  απόψεις για διάφορα θέματα.
Παρών στην συνάντηση και ο Πρόεδρος της Τ.Δ.ΚΑΒΑΛΑΣ Ιωαννίδης Θεμιστοκλής,με τον οποίο είχαμε την χαρά ,να συναντηθούμε και την επομένη, καθώς συνέβαλε στο να εξυπηρετηθούμε.
Από  τη συναναστροφή μου,με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους, ένιωσα την πεμπτουσία αυτού που πρεσβεύει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών ,του «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»,δηλαδή.
Ευχαριστώ από καρδιάς,τους προαναφερόμενους ,άξιους πρεσβευτές των αρχών και των αξιών,της Δ.Ε.Α.,και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο μέλλον και να συνεχίσουν με την ίδια ανιδιοτέλεια  το σκοπό που υπηρετούν.
Παρακαλώ για την δημοσίευση στην ηλεκτρονική σελίδα  και στο περιοδικό  της Δ.Ε.Α.
Με εκτίμηση,
Τραχανάς Σπυρίδων






http://ipa-gr.org/nea-td/item/1448-efxaristiria-epistoli-melous

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...