Σελίδες

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

I.P.A.Τ.Δ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ-Κοπή Βασιλόπιτας από τα τμήματα παραδοσιακού χορού




Κοπή Βασιλόπιτας από τα τμήματα παραδοσιακού χορού  της Τοπικής Διοίκησης Φλώρινας της Διεθνούς ένωσης Αστυνομικών (i.p.a).
Με μεγάλη επιτυχία η Τοπική Διοίκηση Φλώρινας της διεθνούς ένωσης Αστυνομικών (IPA),  πραγματοποίησε δυο (2) εκδηλώσεις  για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας για το 2019.
Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα της «Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας»,  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του παιδικού χορευτικού Τμήματος, της Τοπικής μας Διοίκησης. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδικά σνακ, να παίξουν, και  να χορέψουν μαζί με τους  γονείς και τους φίλους τους.
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, το χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων της Τοπικής μας Διοίκησης,  σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην τοπική ταβέρνα «Το Πέτρινο», έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα για το 2019. Μεταξύ του οίνου και των τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων, τα μέλη και οι φίλοι του χορευτικού τμήματος, χόρεψαν υπό τους  ήχους της Ελληνικής  παραδοσιακής μουσικής, μέχρι τις πρωινές ώρες.
 Η Τοπική μας Διοίκηση, υπηρετώντας τον σκοπό του SERVO PER AMIKECO, κάνει καθημερινά βήματα εξωστρέφειας προς την τοπική κοινωνία. Έτσι, μετά από αιτήματα νέων, οι οποίοι σπουδάζουν στα Α.Ε.Ι της πόλης μας, αποφάσισε την έναρξη νέου τμήματος  παραδοσιακών χωρών του IPA για τους  φοιτητές της περιοχής μας, χωρίς καμία  οικονομική επιβάρυνση. Ευχαριστούμε θερμά τον χοροδιδάσκαλο και αρμόδιο δημοσίων σχέσεων του διοικητικού μας συμβουλίου, Κ. Γαζή  Βασίλειο, για την εθελοντική και άοκνη προφορά του.

SERVO PER AMIKECO
                 Η πρόεδρος                                                                                      Η Γεν. Γραμματέας                          
                                                                                              
       ΝΑΛΠΑΝΤIΔΟΥ Παρασκευή                                                       ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ Αθηνά 
                                                                                                       

Τ.Δ.Ιωαννίνων-Έκπτωση διδάκτρων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

       Η Τοπική μας Διοίκηση ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη της στα φροντιστήρια μέσης εκπαΊδευσης ΔΥΝΑΜΙΚΟ...